Simones höstrader september 2017

Simones höstrader september 2017

Kära Bangkok-Sweor!                                                                                                                                   September 2017

 

Välkomna tillbaka till Bangkok! Eller kanske är ni fortfarande kvar i Sverige och njuter av de sista långa sommarsolstrålarna och de mörkare kvällarna? Hur som helst så vill jag börja de här raderna på samma sätt som jag avslutade mina sommarrader. Tänk vilken lyx att ha två hem, i två olika världsdelar, att längta hem till. När min familj och jag kom tillbaka till Bangkok för ett par veckor sedan så var det till vårt andra hem, där vänner, leksaker, skola, jobb och rutiner finns. Och lika roligt och skönt som det var att komma hem till Sverige i början på sommaren, var det att komma tillbaka till Bangkok nu i augusti.

Höstterminen har startat och så har också SWEAs höst. Den 18 augusti hade vi vår första kaffemorgon. En stor samling sweor dök och bland dessa tre nya sweor som just har flyttat till stan. Det är verkligen roligt att vår avdelning växer och är så aktiv. Välkomna säger vi till er nya! Träffar ni några nyinflyttade, eller för den delen erfarna Bangkokbor, som vill vara med så ta med dem till nästa sweaaktivitet. Alla är välkomna och alla aktiviteter är öppna för nya och nyfikna medlemskandidater.

Och bra aktiviteter har vi gott om! Programgruppen är aktiv och mycket trevligt händer i september. Utöver kaffeträffar och luncher så har vi också septembers stora händelse, en föreläsning och träningsserie med den svenske tränaren Henrik. Läs mer på vår hemsida och i programutskicket.

SWEA har många roliga projekt på gång men vi behöver din hjälp. Valberedningen kommer under hösten att skicka ut ett mejl till alla medlemmar. Är du intresserad av att sitta i SWEAs styrelse eller i programgruppen? Vi har några lediga platser till nästa år och är du intresserad så tala gärna med någon av oss i styrelsen. Det finns också projektgrupper som du kan gå med i redan nu. Hör gärna av dig!

Vi i SWEA Bangkok ligger också i startgroparna för att starta SWEA Professional, en intressegrupp för dig i SWEA som är nyfiken på företagsverksamhet och intresserad av arbetsliv och yrkesfrågor. Sprid gärna ordet och kom och var med i uppstarten. Håll utkik efter inbjudan till ett första SWEA Professional-event som är planerat till början av november.

I stort som smått, hör gärna av er till mig och om inte annat så ses vi kanske på SWEAs brunch nästa vecka.

/Simone

copyright: camilladavidsson.com
copyright: camilladavidsson.com