swea bangkok

SWEA Professional evenemang

Onsdagen den 15 november gick startskottet för SWEA Professional i Bangkok. Vi träffades på hotell Pullman Grande och efter ett trevligt mingel och en presentation av SWEA och SWEA Professional, delade vi oss i smågrupper för att diskutera. Hur ska SWEA Professional ta form? Vilka frågor är viktiga? Vilken typ av evenemang och föreläsningar är […]

Fortsätt läsa

SWEA Professional Bangkok

Är du nyfiken på företagsverksamhet och intresserad av arbetsliv och yrkesfrågor? I så fall ska du anmäla dig till SWEA Professional aktiviteter som äger rum cirka en kväll i månaden.

SWEA Professional är öppet för alla intresserade medlemmar oavsett om man själv yrkesarbetar och erbjuder bl a föredrag, studiebesök på företag och andra arbetsplatser, universitet, lokala eller internationella organisationer mm. Många SWEA medlemmar har också själva spännande yrken och framgångsrika karriärer nu eller bakom sig och mycket intressant att berätta från sina egna yrkesområden.

Fortsätt läsa
Pecunia Asset Management

SWEA Professional på Pecunia

Den 22 februari 2018 var det dags för en ny SWEA Professional träff. Denna gång hos Pecunia Asset Management där vi fick möjlighet att lyssna till Niklas Blomqvist, grundare och VD samt till Carl-Johan Lindström, Branch Manager & Senior Advisor.

Fortsätt läsa

SWEA lunch på Siwilai City Club

Vilken trevlig träff och kulinarisk upplevelse vi hade på vår SWEA lunch i onsdags! Vi var 14 Sweor som träffades på Siwilai City Club på Central Embassy, där Chef Blair Mathieson med sitt team lagade till en härlig blandning av västerländska och thai inspirerade rätter till oss.

Fortsätt läsa

Vandring med Irma

Onsdagen den 7 februari fick vi i SWEA Bangkok den stora äran att få följa med vår fantastiska guide Irma på ett äventyr i Bangkoks Old Town eller Rattanakosin som det också heter. Irma har bott i Bangkok i över 50 år och har verkligen sett staden förändras och vuxit. Irmas kunskap om Bangkok och Thailand är enorm och att få möjligheten att vandra runt tillsammans med henne var ovärderlig.

Fortsätt läsa

Fettisdagen firad hemma hos Carina

Tisdag den 13 februari – Kaffe med Semla hemma hos Carina i Ekamai

Vi var tjugotalet Sweor här i Bangkok som samlades hemma hos Carina i Ekamai för att fira Fettisdagen. Vi njöt av goda semlor från Mammas Kök och fick fin information från vår ordförande Anna Frummerin.

Anna berättade om Swea Professionals som startats upp här i Bangkok samt om det kommande Regionmötet i höst. Swea Bangkok står som värd för SWEA Asiens RM i oktober. RM arbetsgruppen jobbar på för fullt och har en hel del kul planer för de hektiska mötesdagarna, samt för en jättespännande efterresa.

Hjärtligt tack till alla som kom och för en jättetrevlig förmiddag.

Text Carina Lundegard

Foton Susie Ogeborg

Fortsätt läsa