swea bangkok

Brev från Ordförande Oktober 2015

Kära SWEA Bangkok medlemmar!
 
Eftersom vi har fått en hel del nya medlemmar som jag inte har fått glädjen att träffa än så tänkte jag skriva några rader från mig, både till ”gamla” och nya medlemmar såklart.
 
Jag har nu själv varit SWEA i 8 år, och har under alla dessa år även varit med i styrelsen. Började som web-master, gick sen över till att vara sekreterare och nu de senaste 4 åren har jag då varit Ordförande. Det har varit svårt för mig att slita mig från styrelsejobb i SWEA men nu är jag inne på min sluttamp, min mandatperiod är till nyår över och jag vill därför passa på att ”lobba” för att positionen blir ledig inom kort, vilket vi ska se som något väldigt positivt då jag dessvärre fått mindre och mindre tid att synas i SWEA sammanhang och skulle därför själv vilja se en ny hungrig SWEA ta över efter mig.
Det som också är positivt för min efterträdare är ju att jag inte är påväg härifrån, utan att jag är kvar och stöttar gärna denne om så skulle behövas, så var inte orolig för det. Men detta sker ändå inte förrän till årsmötet men börja gärna fundera på det om ni känner er lite sugna och intresserade, mig når ni antingen via mail eller så går det även bra att ringa såklart.
 
Det innebär rent praktiskt är att ni sitter i styrelsen i Bangkok där vi har styrelsemöte 1 gång/mån, ni sitter även i styrelsen för regionen där vi också har styrelsemöte 1 gång/mån via skype och sen ingår det även ett regionsårsmöte vartannat år och ett värlsmöte vartannat år, dessa sker runt om i SWEA världen, ett otroligt sätt att nätverka på som alla någon gång skulle få delta på tycker jag, det är då man verkligen förstår hur stort SWEA´s nätverk är och vilken betydelse vi har. Regionsmötet för 2016 är i Singapore och det pratas om att Världsmötet 2017 kommer att bli i Perth, men det är inte klubbat än. Jag kommer själv att delta på världsmötet i Arizona i nästa vecka och en rapport från detta kommer att skickas ut från mig så snart jag är på plats i Bangkok igen. 
 
Hoppas på att få se er alla på vårt kommande 15-års jubileum på Pacific City Club den 21 November om inte förr…. J
 
Sköt om Er!
 
Med Vänliga Hälsningar,
 
 
Maria Mellblom,
Ordförande SWEA Bangkok.