swea bangkok

SWEAs 15 års Jubileum på Pacific City Club

I lördags kväll var det stor Galakväll på Pacific City Club då SWEA Bangkok firade sitt 15-årsjubileum. Inte mindre än 72 glada och förväntansfulla gäster hade kommit för att fira, äta gott, dansa och ha en trevlig kväll tillsammans. Vid välkomstdrinken i fina klubbens bibliotek visades ett bildspel sammansatt av Monica Nilsson bestående av över 200 foton från nu och då. Sara Hellström Munro var vår värdinna och moderator för kvällen.

Ordförande sedan 4 år, Maria Mellblom höll ett fint Välkomsttal i vackra matsalen på 29:e våningen i Two Pacific Place vid Nana där klubben finns och en vacker trerättersmeny presenterades därefter och lät oss alla väl smaka. Trudi Carleson sjöng vacker sång av George Riedel och därefter sjöng vi alla tillsammans Carmencita av Evert Taube. Stämningen var då på topp. Efter sången hölls ett tacktal av Monica Nilsson tillägnat dels Maria Mellblom som efter 8 år i styrelsen och 4 år som ordförande nu avgår vid nästa årsmöte men naturligtvis riktades även ett stort tack till SWEAS egen Festkommitée bestående av Agneta Bekassy de Bekas, Katarina Svensson, Sara Hallström och Maria Mellblom. De har samtliga lagt ner många timmar av planerande för att se till att alla förberedelser gav resultat under just denna kväll. Ett fantastiskt bra jobb som vi alla är tacksamma för.
Kvällen avslutades med dans till Bangkoks (eller i alla fall SWEA:s) eget favoritband ”Big Boy Band” som kvällen till ära även de var uppklädda i smoking. Ingen svensk kväll blir fulländad utan nattamat så även detta fanns, så ingen behövde vandra hungrig hem i natten. Det var en lyckad och rolig kväll med många glada och vackra människor. En speciell novemberkväll i Bangkok.
Text: Monica Nilsson