swea bangkok

Välkommen till SWEA Bangkok

Välkommen till SWEA Bangkok

6 februari 2016

Till dig som undrar… ”Varför ska jag vara med i SWEA”?

SWEA är en global, ideell organisation som startades i Florida, USA 1979 av en kvinna vid namn Agneta Nilsson för att främja och sprida svensk kultur, tradition och bevara det svenska språket ute i världen.

Camilla Davidsson photographer

Copyright: camilladavidsson.com

SWEA är ett nätverk för svenska kvinnor som är bosatta utomlands och har idag 33 avdelningar med totalt 7500 medlemmar runt om i världen varav ca 300 finns i Asien och i Bangkok har vi ca 60 medlemmar. SWEA Bangkok her en styrelse bestående av f n 7 engagerade ledamöter. SWEA arrangerar många trevliga aktiviteter, företags- och kulturella besök, fester, luncher och mycket annat.

Monica Nilsson Ordförande i Bangkok 2016

Monica Nilsson Ordförande i Bangkok 2016

Monica Nilsson Ordförande i Bangkok 2016

Monica Nilsson Ordförande i Bangkok 2016

 

 

 

För er som ännu inte känner mig; jag heter Monica och kom till Bangkok i januari 2015 tillsammans med min man Kenneth som arbetar för Tetra Pak. Vi kommer från Lund i Skåne där jag arbetade de senaste 8 åren för ESS i Lund som Travel manager och Mötes- och eventkoordinator. Vi har två vuxna döttrar Elise och Michaela som båda bor och arbetar i Malmö. Vi har tidigare bott utomlands i 2 omgångar, Istanbul (94-96) och Singapore (99-05). Jag älskar att resa, fotografera , skriva, djur och natur, spela golf och att vistas utomhus så mycket som möjligt.

Har ni några frågor eller förslag på aktiviteter så tveka inte att höra av er till SWEA:s programgrupp

sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Med vänliga hälsningar

Monica Nilsson