swea bangkok

Simones sommarrader

Kära Bangkok-sweor!

 

Glad sommar var än i världen ni befinner er!

Jag har just landat i Stockholm och är på väg till Mälardalen där vi har vår stuga. Min familj och jag ser fram emot en skön och avkopplande sommar med sol, bad, gräsklippning och kärt umgänge med nära och kära.

I Bangkok har SWEA har haft en bra och rolig vår med många nya medlemmar och bra aktiviteter. Det är inte bara vår avdelning som växer; SWEA globalt växte med över 500 medlemmar första halvåret 2017. Mycket roligt!

Sweas stora sommarfest gick av stapeln lördag den 27 maj och blev en lyckad tillställning med mycket god mat, dans och skratt.  Vi hade också en trevlig after work-drink på Hotel Pullman Grande Sukhumvit i början av juni. Vid dessa två tillfällen fick vi chansen att umgås lite extra innan sommaruppehållet och också säga farväl till de Sweor som lämnar oss och Bangkok i sommar.

På Pullman har vi precis fått en bra medlemsförmån. Är du medlem i SWEA Bangkok så får du 50% på vissa middagsbufféer och bruncher samt på vissa spabehandlingar. Gå in på vår hemsida för att läsa om detaljerna och våra andra medlemsförmåner. Glöm inte att SWEA International också har bra förmåner för oss medlemmar.

Jag vill passa på att tacka programgruppen för vårens alla fina program och väl genomförda aktiviteter. Jag vet att arbetet med höstens program har börjat. Bland annat kan vi redan nu bjuda in dig till en workshop om träning och hälsa med den personlige tränaren Henrik Olofsson. Henrik kommer bland annat att erbjuda dig som SWEA-medlem ett förmånligt 6 veckors träningsprogram. Notera den 21 september kl. 18.30-20.00 i kalendern för detta spännande arrangemang.

I höst ska vi också försöka samla ihop oss och arrangera en julmarknad tillsammans med de andra nordiska grupperna samt jobba vidare med SWEAs regionmöte som hålls här i Bangkok hösten 2018. Hör av dig om du vill veta mer eller om du vill vara med i någon av våra arbetsgrupper.

Nu ska jag njuta av ledighet och svensk sommar. I början av augusti, när vi badat, grillat och ätit glass varenda dag så känns det också riktigt bra att säga att vi längtar hem till Bangkok, till skolan, vännerna och vardagsrutinerna. Tänk vilken lyx att få ha flera ställen på jorden att kalla sitt hem.

Ha en skön sommar! Vi ses igen den 18 augusti för höstens första kaffemorgon.

Hälsningar Simone

Mallorca

Mallorca foto: camilladavidsson.com

RM möte Oktober 2016 i Singapore

RM möte Oktober 2016 i Singapore