Boende

Vi har valt ut det centralt belägna Novotel Ploenchit som vårt ”SWEA-hotell” och där alla möten kommer att äga rum. Det ligger mitt på Sukhumvit, nära BTS-stationen Ploenchit och som erbjuder nära tillgång till flera stora shoppingmalls.

Novotel i Bangkok

Novotel i BangkokAdress till hotellet:

566 Ploenchit Road, Lumpini, Patumwan, Bangkok 10330 Bangkok, Thailand
Tel: +66(0) 2305 6000
Fax: +66(0) 2305 6001

Bokning av hotell Novotel Ploenchit görs via Sara Hallström på email sara_hallstrom@yahoo.com.au

Notera att hotellet inte kommer att kräva några kreditkortsuppgifter, för att göra bokningsprocessen mer bekvämt för er. Hotellet kommer istället att kräva kreditkortsuppgifterna vid incheckningen. Ingen avbokningsavgift gäller före 18:00 (lokal tid), upp till 1 dag före ankomst. Efter den tiden debiteras den första natten.

Rumskostnaden inkluderar frukostbuffé, WiFi och alla skatter. Vänligen notera att alla Deluxerum ligger högre upp i hotellet och inkluderar access till Executive Lounge, där ni kan inta er
frukost eller en drink på eftermiddagen.

Superior Rum:

Enkel: 3400 THB /rum/natt
Twin/Dubbel: 3700 THB/rum/natt

Deluxe Rum:

Enkel: 4000 THB /rum/natt
Twin/Dubbel: 4300 THB/rum/natt

Se på kartan vart hotellet ligger: http://www.novotelbangkokploenchit.com/

Om du vill checka in tidigare eller stanna längre, maila direkt till H7176-RE@ACCOR.COM. Berätta att du är från SWEA. Du är också välkommen att kontakta Sara Hallström på:
sara_hallstrom@yahoo.com.au

Om du hellre önskar bo hemma hos en Bangkok-Swea så undersök SWEAs rumsförmedling via vår hemsida. Om du är intresserad av rumsförmedlingen så kontakta Anna Frummerin på
anna@frummerin.se