December 2018 och Januari 2019

Program för december samt januari 2019 -SWEA Bangkok

Anmälan till SWEAs aktiviteter ska göras till programgruppens
e-mail: sweaprogrambangkok@gmail.com

Onsdag 12 december – Träff med Camilla Östergren från ”Gratefulmind” kl. 10.30.

Välkommen till vår sista SWEA aktivitet för hösten. Vi träffas hemma hos Ulrika Hillin och lyssnar på Camilla Östergren från ”Gratefulmind”. Vi serverar glögg och lussekatter till en kostnad av 100 BHT/person.

Camilla jobbar ideellt sedan 2016 med att stötta ett barnhem i Pathaya. Hon kom i kontakt med ATCC och barnhemmet under resa i Thailand då hon blev intresserad av att hjälpa till.
Camilla har själv varit ett föräldralöst thailändskt barn och detta är bakgrunden till att hon ville starta upp detta projekt där hon kan hjälpa andra barn som är i samma situation som hon en gång har varit i.

Camilla kallar sitt projekt Gratefulmind och till detta kan människor ge bidrag till barnhemmet via henne. Följ gärna Camilla på Instagram Gratefulmindsweden.

Hennes ide är att hålla det småskaligt och endast till riktade insatser så att de som ger kan följa och se vad pengarna går till, exempelvis köpte man en bil till barnhemmet så barnen lättare kan ta sig till skolan.

När: Onsdag 12 december, kl. 10.30.
Var: Hemma hos Ulrika Hillin. Adress meddelas vid anmälan.
Kostnad: 100 BHT/person. Betalas kontant vid träffen.
Anmälan: till sweaprogrambangkok@gmail.com senast den 7 december.

Tips!
Söndag 2 december – Adventsgudstjänst med Luciatåg kl. 11.00 för hela familjen.

Svenska Kyrkan och Sveriges Ambassad i Bangkok bjuder in till traditionsenlig adventsgudstjänst på Ambassadörens Residens i Sathorn. Mer information finner du på Sveriges Ambassad i Bangkok och Svenska Kyrkan i Bangkoks Facebook sidor.

Söndag 23 december – Uppesittarkväll med Svenska Kyrkan i Bangkok hos Mammas Kök

Svenska Kyrkan i Bangkok bjuder in till uppesittarkväll med mat, musik och quiz på Mammas Kök. Mer information finner du på Svenska Kyrkan i Bangkok Facebook sida eller på deras hemsida www.svenskakyrkan.se/bankok .

Måndag 24 december – Skandinavisk Julgudstjänst i Christ Church, kl. 13.00.

Svenska Kyrkan bjuder in till Skandinavisk Julgudstjänst i Christ Church. Mer information finner du på deras Facebook sida samt hemsida.

Var: Christ Church ligger på Convent Rd, nära Bangkok Nursing Home. MRT Silom Station eller BTS Sala Daeng. Följ Silom Rd till Convent Rd, gå ca 500 meter. Christ Church ligger på vänster sida.

 God Jul & Gott Nytt År önskas alla Sweor med familjer!

2018

Torsdag 17 januari – SWEA Bangkoks årsmöte.

Vi startar vårt SWEA år 2019 med vårt årsmöte. Plats och tid kommer att skickas ut i en separat inbjudan i mitten av december.

Torsdag 24 januari – Kaffemorgon på The Gardens of Dinsor Palace, kl.10.00.

Vi välkomnar gamla och nya Sweor till en mysig kaffemorgon på The Gardens of Dinsor Palace.

När: Kl. 10.00.
Var: The Gardens of Dinsor Palace.
Adress: 59, Khwaeng Khlong Tan Nuea, Krung Thep Maha Nakhon 10110. Närmaste BTS station Ekamai.
Anmälan: Ingen anmälan behövs, bara kom!

Hjärtligt välkomna!