swea bangkok

Några rader från Anna

Kära vänner,

Vilket fantastiskt första kvartal på 2018 vi har haft!

Vi har aldrig tidigare varit så många medlemmar i SWEA Bangkok, det är ett ordentligt lyft med dagens 72 medlemmar. Det är inte heller vilka medlemmar som helst, det är ett gäng engagerande, inspirerande, härliga och roliga vänner som jag med glädje skulle spendera varje dag med.

Inom kort kommer vi äntligen ha glädjen att kunna lägga ut all information om och öppna möjligheten att kunna anmäla sig till RM på vår hemsida. Vi är en stor arbetsgrupp som har gjort och gör ett fantastiskt arbete.

Har ni någonsin läst om det psykologiska DISA-systemet? Det står bland annat om DISA-systemet i böckerna ”Omgiven av psykopater” och ”Omgiven av idioter”, båda av Thomas Eriksson. Jag vet att många med mig i SWEA älskar att läsa böcker, så har ni inte läst dem kan jag varmt rekommendera dem båda. De är underhållande och man kan samtidigt lära sig ett och annat. I böckerna skriver Thomas om de olika personligstyperna som finns enligt DISA-systemet vilka grupperas som röd, gul, grön eller blå. Vår arbetsgrupp har en mix av alla dessa färger vilket gör oss till ett oslagbart team.

SWEA Professional har haft en toppenstart på året. Vi har haft glädjen att lära oss massor om SIDAs verksamhet av en mycket inspirerande föreläsare, AnnaKarin Norling från SIDA. Niklas Blomqvist och Carl-Johan Boström från Pecunia Asset Management gav oss tips och råd om alternativa investeringar, pensionssparande och mycket mer. Margarita Boström, utrikeskorrespondent Asien för Sveriges Radio lät oss ta del av hennes långa karriär som journalist, hur den startade och spännande historier om hennes tid som utrikeskorrespondent i Asien.

Nu ser vi med förtjusning fram emot att få möjlighet att besöka Natalia Folbrycht, Country Manager Thailand på Fitness24Seven. Fitness24Seven har nyligen slagit upp sina portar i Bangkok och därmed deras första gym i Asien. Eventet är den 25 april kl.19.00-21.00.

Programgruppen har gjort och gör ett fantastiskt arbete med att erbjuda aktiviteter av alla dess slag. Bara för att nämna några av de senaste aktiviteterna så var cykelturen i Gröna Lungan och fotokursen med Thomas Engström enormt uppskattade aktiviteter. Vi har fått höra att detta är aktiviteter som man mer än gärna vill ha repriser på.

Om jag skulle beskriva en av värdegrunderna i alla våra arbetsgrupper och i styrelsen så är det Glädje. Och, vi vill att just Du också ska vara med! Under påskfirande, påskmat, godis och förhoppningsvis ledig tid, fundera gärna på vad du skulle vilja engagera dig lite extra i. Tillsammans har vi kul och bygger SWEA Bangkok mot nya höjder. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Jag brukar alltid flyga iväg till blåkulla på skärtorsdagen men just i år blir det en senare flight först nu på Påskaftons kväll! Vem vet, vi kanske ses?!

Med det vill jag önska er alla en riktigt Glad påsk!

Vänliga hälsningar,

Anna Frummerin
Ordförande, SWEA Bangkok