swea bangkok

Sommarhälsning från Ordförande Anna Frummerin

Sommarhälsning från Ordförande Anna Frummerin

Kära sweor!

Vilken härlig SWEA vår vi har haft!

Programgruppen har levererat ett otroligt program och aktiviteterna har varit så välbesökta och uppskattade. Den senaste i torsdags, firade vi nationaldagen i efterskott med smarrig smörgåstårta och vi hade möjlighet att önska varandra Glad sommar.

SWEA Professional går som tåget och har börjat tagit sin form. Senaste mötet som var hos Anette Andersson på Volvo Cars i deras nya fina lokaler i Emporium Tower. Det var väldigt uppskattat, lika mycket som de tidigare SWEA Professional mötena har varit.

Igår fick jag höra ”tänk om jag bara kunde få praktisera på Volvo. Jag behöver ingen lön, vill bara jobba där i den atmosfären och nära Anette.” Är inte det ett gott betyg så vet jag inte vad ett gott betyg är!

Det finns inga ord att beskriva vilket jobb Region Möte (RM) gruppen har lagt ned för planering av mötet i oktober. Jag har på tungspetsen att säga blod, svett och tårar men det är inte riktigt sant. Visst har det ett och annat gupp på vägen, men i vår vår värld gör vi inga misstag, vi bara “lär oss” och jag vill tillägga att det har varit många skratt och mycket glädje.

Några har redan hunnit åka hem till Sverige och andra kommer åka senare. Jag ser verkligen fram emot den svenska sommaren fast samtidigt känns det lite vemodigt att ha uppehåll från alla vänner och livet här i Bangkok. Det positiva är att jag faktiskt kan träffa många av mina SWEA vänner även i Sverige.

Livet är faktiskt så att man kan både ha kakan och äta den.

Jag önskar er alla en fantastisk sommar var ni än kommer att befinna er. Kom ihåg, vi är aldrig längre ifrån varandra än ett samtal eller ett e-mail!

Jag ser fram emot att ses i Bangkok i augusti!

Anna

Ordförande Anna Frummerin och Sekreterare Katarina Svensson

Ordförande Anna Frummerin och Sekreterare Katarina Svensson

Foto: Anna Frummerin och Katarina Svensson var några av de sweor som firade Sveriges Nationaldag och Midsommar tillsammans med svenska handelskammaren i Bangkok.