swea bangkok

SWEA Professional: en afton med VD Niklas Blomqvist från Pecunia

Kom och lyssna på Niklas Blomqvist, VD Pecunia,  den 22 februari kl 19.00-21.00  på Rembrant hotel, 1 vån (Red Pepper)  Pecunia bjuder på mat och dryck.

 

Den 22 februari kommer gästföreläsare Niklas Blomqvist, VD på Pecunia att ge oss råd och tips om hur vi kan planera vår ekonomi för att skapa en långsiktig trygghet. Det är ett viktigt ämne som vi kvinnor kanske inte alltid lägger den vikt på som vi borde. Det handlar om vår pension men också om hur vi kan förvalta det kapital som vi har / får i form av sparande, arv etc. Det är viktigt för alla, både yrkesarbetande och kvinnor som valt att göra ett uppehåll i sin karriär för att ta ett större ansvar för familjen som medföljande.

 

Hur påverkas ekonomin ifall något händer inom familjen som dödsfall, skilsmässa, sjukdom?  Kommer jag att ha råd att leva det liv jag önskar som pensionär och hur länge behöver jag/vi arbeta?

 

Anmälan är bindande då Niklas beställer mat och görs senast den 17 februari till sweaprofessionalbangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com eller sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com" target="_blank" rel="noopener">sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com .

Kort information om SWEA Professional

 

SWEA Professional har nu haft två möten som båda varit väldigt uppskattade bland medlemmarna.

 

SWEA Professional’s uppgift är att skapa intresse och nyfikenhet för arbetslivet och karriärfrågor i allmänhet samt vara ett bollplank och stöd för kvinnor i yrkeslivet genom utbyte av erfarenheter och idéer.

 

Vid uppstartsmötet diskuterades vilka förväntningar som finns och vilka aktiviteter som önskas för denna underavdelning. Diskussioner och enkätundersökning som genomfördes på mötet resulterade i en första plan bestående av tre typer av aktiviteter, en aktivitet per månad med uppehåll för jul och sommar, helst i mitten av veckan mellan kl 19-21:

  • Besök på SWEA medlemmars arbetsplatser
  • AW med temadiskussioner
  • Gästföreläsare

 

Välkomna till SWEA Professional!

SWEA Professional logo

SWEA Professional logo