swea bangkok

SWEA Professional i ScandAsia

Onsdagen den 15 november gick startskottet för SWEA Professional i Bangkok då vi träffades på hotell Pullman Grande och efter ett trevligt mingel och en presentation av SWEA och SWEA Professional, delade vi oss i smågrupper för att diskutera. Hur ska SWEA Professional ta form? Vilka frågor är viktiga? Vilken typ av evenemang och föreläsningar är vi intresserade av? Svaren var många och givande och vi har fått en tydlig bild av vad medlemmarna vill ha. Kvällen var mycket lyckad och lockade såväl gamla som helt nya medlemmar.

Den 31a januari fick vi lyssna till AnnaKarin Norling som arbetar på sektionen för utvecklingssammarbete på svenska ambassaden i Bangkok. Hon berättade om Sidas verksamhett här i regionen. Nästa SWEA Professional event kommer att äga rum den 22a februari då Niklas Blomqvist, VD på Pecunia kommer att gästföreläsa. Han kommer att ge oss råd och tips om hur vi kan planera vår ekonomi för att skapa en långsiktig trygghet. Eventet kommer att äga rum på Rembrandt Hotell.

SWEA Professional’s uppgift är att skapa intresse och nyfikenhet för arbetslivet och karriärfrågor i allmänhet samt vara ett bollplank och stöd för kvinnor i yrkeslivet genom utbyte av erfarenheter och idéer.

Läs artikeln om SWEA Professional (sida 28) i ScandAsia genom denna länk https://scandasia.com/?s=swea.  Scand-Media Corp, Ltd. är ett kreativt designföretag, ett förlag, en nyhetsagentur och en leverantör av e-publikationer och e-nyhetsbrev. Majoriteten av deras kunder är utländska företag och organisationer i Thailand. 

ScandAsia – February 2018

ScandAsia – February 2018