swea bangkok

Program för april och början av maj 2019

2 april – Påskpyssel hemma hos inredningsexperten Anna-Karin Nyfjäll

Vi träffas åter igen hos Anna-Karin Nyfjäll som visar oss hur man gör vackra blomsterarrangemang i kransar och krukor med tema påsk.

Tid : kl.10.00-14.00
Pris: 500 THB inkl lättare lunch

Adress: Nanthawan (nära Mega Bagna) hus 98/145, Bang Keow (området ligger precis efter polisstationen)

Sista anmälningsdag är den 29 april till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. Max antal deltagare är 12 personer, så först till kvarn…….

3 april – SWEA Professional After Work

Vi kommer att få höra om varför EU finns representerat i Thailand. Vilken roll spelar EU i Thailand och andra länder utanför EU och hur samarbetar EU’s ambassad med de nationella ambassaderna? Vi kommer också att samtala om det stundande EU-valet. Vilka frågor står på spel, vilka är det vi röstar på och varför ska man överhuvudtaget bry sig? Och hur gör jag för att rösta från Thailand?

Vi träffas hemma hos Charlotte på 22/3 soi Sukhumvit 18, ”Baan Sukhumvit 18”, onsdagen den 3 april kl. 19.00. Lättare förtäring kommer att finnas till självkostnadspris.

Anmäl dig senast den 1 april till sweaprofessionalbkk(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com (OBS)

9 april – Besök på Ambre Jolie

Ambre Jolie är ett företag som gör vackra klänningar och drivs av entreprenören Finé Schuecktanz från Tyskland. Hon kommer att berätta om sitt entreprenörsskap och om hur hon startade sitt företag i Thailand. Här kommer vi också att få möjlighet att titta på klänningar, prova och även beställa och köpa om vi vill. Kanske vill du ha en ny klänning till SWEA festen den 10 maj? Ambre Jolie bjuder på en välkomstdrink med tilltugg. Detta är en aktivitet där presentationen kommer att hållas på engelska.

Tid: Kl 18.30
Adress: Ambre Jolies Showroom 23/1 Attha kawi Soi 1 (bredvid K Village, Sukhumvit Soi 26 )

Anmäl dig senast den 7 april till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

10 april – Kaffe morgon på Iwane Goes Nature

Häng med på en god frukost eller kaffe på detta mysiga japanska café. Deras specialité är pannkakor av olika slag men här finns också goda drycker och härliga bakverk.

Iwane Goes Nature

Tid: kl.10.00
Adress : 14 Sukhumvit Soi 23

Sista anmälningsdag är den 9 april till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Vecka 16 inga SWEA aktiviteter pga Songkran

24 april – Filmvisning av ”Lives at the border”

Svenska Kyrkan och SWEA arrangerar en uppföljning av förra årets program med Childhood och Friends International.

Vi kommer att visa filmen ”Lives at the border ”där vi får följa socialarbetaren Vuthy i hans arbete med kambodjanska barn som lever på gatorna eller jobbar på gränsen till Thailand. Den skildrar det dagliga arbetet med barn och familjer som åkt över gränsen för att söka lyckan i Thailand. Marie Doung från Friends Int kommer att medverka och prata före och efter filmen.

Tid: kl.18.00 hemma hos Anna Stenberg. Filmen är 90 min och är textad på engelska.
Adress: Govind Tower Sukhumvit Soi 21, Lägenhet 14 A.
Pris: 200 THB för en lättare måltid inkl dryck.

Sista anmälningsdag är den 22 april till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. Max antal deltagare är 15 personer.

25 april – Påsk knytkalas

Swea vill ju förstås fira påsken med våra medlemmar. Vi gör en påskbuffé tillsammans och de som anmäler sig får en lämplig rätt att ta med sig till buffén.

Tid: kl.11.00
Plats: Chodtayakorn 11 Sukhumvit Soi 23, Plan 5

Sista anmälningsdag är den 22 april till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

2 maj – Valborgsbowling

Vi firar Valborg (lite försent) med att spela bowling på Siam Paragon och därefter äter vi middag tillsammans på något trevligt ställe. Platsen för restaurangen återkommer vi med senare.

Pris för bowlingen: 190 THB/person samt hyra av skor 50 THB
Tid. Kl.18.00
Plats: Vi träffas på bowlingstället Blu-o Rhythm & Bowl på Siam Paragon, vån.5

Sista anmälningsdag är den 29 april till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Världspremiär av Musikalen The Workshop – A Dress rehearsal for life!!

Master coachen Dr. Cherie Carter-Scott, känd som “The Mother of coaching” och hennes syster Lynn U. Stewart som också är certifierad Master Coach lever som de lär och en av deras drömmar har varit att göra en musikal. Sedan 1975 har Dr Cherie och Lynn arbetat med workshops som de kallar “Inner Negotiation Workshop” (INW). Människor kommer till INW med olika agendor, bakgrund och i olika faser i livet men alla med en önskan och vilja att förändra något i deras liv.

I maj är det premiär här i Bangkok på den första musikalen som någonsin gjorts på temat coaching/transforming. Den är baserad på 11 individer som en gång i tiden gick just på deras INW och vad det betydde för dem. Tycker du, att coaching och personlig utveckling låter intressant och dessutom gillar musikaler, ta chansen att på detta nydanade sätt lära dig, hur vi kan utvecklas och bli den bästa versionen av oss själva.

Den 30 maj har vi ett begränsat antal biljetter till musikalen. Det finns olika prisnivåer; från 4000 THB till 1000 THB. Biljetterna för 4000 THB är de bästa tänkbar platserna då man får sitta på raderna längst fram. Vi har fått ett unikt erbjudande att få platserna som kostar 4000 THB för 2500 THB och vi kommer att sitta på de två raderna närmast scenen.

Kl.17.00 möts vi på en restaurang där vi kan sitta ner och njuta av varandras sällskap över en god bit mat. Efter middagen tar vi sällskap tillsammans till musikalen som börjar 19.30. Vi återkommer inom kort med information om vilken restaurang vi kommer att ses på.

Vi välkomnar varmt era respektive att följa med denna kvällen också!

Vill ni läsa mer om musikalen, vänligen gå in på följande länk: https://www.theworkshopmusical.com/