swea bangkok

Varmt välkomna till ett nytt år med SWEA Bangkok 2019

År 2019 inledde vi med vårt årsmöte, som ägde rum den 17 januari.

Det var rekord inte bara vad gäller antalet medlemmar på årsmötet utan redan i januari var vi faktiskt 51 medlemmar i SWEA Bangkok. Det är helt fantastiskt och det är en lyx att få den här möjligheten att ta del av den gemenskap och det engagemang som vi har i SWEA Bangkok.

Jag tackar det allra ödmjukaste för förtroendet att få sitta kvar som ordförande ett år till. Jag är otroligt tacksam över möjligheten att få jobba med den styrelse som blev vald vid årsmötet. Vi har en ny kassör, som vi har haft möjlighet att träffa i andra sammanhang tidigare. Hon heter Anna Stenberg och arbetar inom Svenska kyrkan i Bangkok.

Vidare har vi Charlotte (Lotta) Haentzel, som tagit rollen som ansvarig för SWEA Professional. Efter årsmötet hade vi nöjet att få höra hennes presentation om sin bakgrund och sina tankar framåt med SWEA Professional.

I år har vi många spännande, roliga och givande event framför oss. Bara för att nämna några:

• SWEA fyller 40 år och firandet börjar här i Bangkok med SWEA International. Boka in lördagen den 30 mars. SWEA International har då årsmöte på Novotel kl. 10.00-14.30. På kvällen är det middag med hela internationella styrelsen och de ser mycket fram emot att träffa Sweorna i Bangkok. All information kommer att skickas ut men boka in den 30 mars redan nu!

• Den 10 maj kommer SWEA Bangkok fira SWEA 40-år och globalt kommer alla övriga avdelningar att fira 40-årsjubileet under den 10–12 maj. SWEA Bangkok kommer bjuda till en stor glammig SWEA 40-årsfest och vi kommer fira som aldrig förr. Har du missat att boka in detta datum, gör det nu i så fall. Detta kommer bli en kväll som du inte vill missa!

• Den 14–17 november är det Världsmöte (VM) i Dubai. Världsmötet arrangeras vartannat år på olika platser runt om i världen, där Sweor finns. SWEA Mellanöstern bjuder på ett rikt och intressant program och det här är ett unikt tillfälle för alla Sweor att träffas personligen och få lära sig och uppleva nya saker. Du följer väl med? Läs mer om VM här: https://vm2019.swea.org/2018/valkommen-till-vm-2019/

• SWEA Professional tar fart igen. Det har varit efterlängtat! (sweaprofessionalbangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com)

• Programgruppen, vilket fantastiskt jobb ni gjorde 2018!! Vi har aldrig tidigare haft så många välbesökta aktiviteter. Med spänning ser vi nu fram emot 2019 års program. Med ytterligare förstärkning inom gruppen kommer detta att bli ett år med en kalender fylld av givande och intressanta möten.

Jag har precis skickat in alla rapporter till SWEA International för 2018. Ännu en gång har jag haft möjligheten att reflektera över året som gått och hur fantastiskt det har varit. Vilka underbara människor jag har fått nöjet att lära känna, jobba med och också haft otroligt mycket roligt med.

Det har säkert inte undgått någon, att jag personligen brinner för coaching. Ni, som var med på årsmötet, fick möjligheten att lyssna till den världsberömda ”mother of coaching” Dr. Cherie Carter-Scott (Läs gärna artikeln Agneta de Bekassy skrev efter årsmötet, här: https://scandasia.com/the-mother-of-life-coaching-visited-swea-bangkok/ ).

Jag vill gärna tipsa er om en ny världsnyhet, som snart kommer till Bangkok. Trots allt hon har åstadkommit har Dr. Cherie tydligen ännu ouppfyllda drömmar kvar. I maj öppnar här i Bangkok den första musikalen någonsin på temat coaching/transforming. Den är baserad på verkliga människors livshistoria. Dr Cherie och hennes kollegor har haft dessa personer som deltagare på sina work-shops. Tycker du, att coaching låter intressant och gillar du dessutom musikaler, så ta chansen att på detta nydanade sätt lära dig, hur vi kan utvecklas och bli den bästa versionen av oss själva.

Det är sådan glädje, engagemang och sammanhållning i SWEA Bangkok, så jag vill återigen bjuda in er till att anmäla ert intresse, om det är något speciellt, som just du vill engagera dig i.

Är du inte medlem i SWEA Bangkok ännu? Hör gärna av dig till oss i styrelsen. Anmäl ditt intresse! Vi lovar, vad vi har och vad vi gör, det vill du inte missa!

Nu ser jag med glädje och stora förhoppningar fram emot 2019 som ett lyckosamt och händelserikt år.

Har du några frågor eller vill du komma med input, feedback, kommentarer, eller vad som än kan tänkas komma upp, så finns styrelsen och jag inte längre bort än att du når oss genom ett samtal eller ett e-mail.


SWEA Bangkoks Styrelse 2019

Från vänster bakre rad
Kassör: Anna Stenberg
Vice ordförande & Medlemsansvarig: Susie Ogeborg (susie_ogeborg(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com)
Sponsor & Donationsansvarig: Martina Gehrman Karlsson (martina.gehrman(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com)

Från vänster främre rad
Webb & Sociala medieansvarig: Varaporn “Päng” Premsot (varpan80(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com)
Ordförande: Anna Frummerin (ordf.sweabangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com)
Programansvarig: Eva Steinbach (sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com)
Sekreterare: Katarina Svensson

Vi ses och hörs snart!

Varma hälsningar,
Från en ordförande som är mycket stolt att tillhöra SWEA Bangkok