swea bangkok

SWEAs Årsmöte 17 Januari 2018 på Rembrandt Hotell

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2018-01-17
17:30 – 20:30

Plats
Rembrandt Hotel Sukhumvit soi 20/18


Varmt Välkommen

 

till SWEA Bangkoks årsmöte tisdagen den 17 januari på Rembrandt Hotell!

 

Kallelse och övriga dokument tillhörande årsmötet kommer att skickas ut i början av januari men boka in den 17 januari i din kalender redan nu.

 

Från kl. 17.30 finns styrelsen på plats för att ta emot medlemsavgift och dela ut 2018 års medlemskort. Årsavgift för 2018 är 2 500 THB. För medlemmar som lämnar Thailand i samband med sommaren finns möjlighet att lösa halv avgift för perioden 1 jan till 30 juni.

 

Kl. 18.00 serveras lättare förtäring och för den som så önskar kommer det finnas möjlighet att köpa öl och vin till maten. Kl. 18.30 startar själva årsmötet.

 

Dags att motionera!        

 

Vad vill du att SWEA i Bangkok ska göra under 2018? Har du förslag på aktiviteter? Resor, besök, föreläsningar. Kanske prova på nya sporter eller thailändsk matlagning. Möjligheterna är obegränsade.

 

SWEA Bangkok kan dela ut donationer med syfte att stödja, bevara, främja och utveckla kunskap i svensk historia, svenska språket, svensk kultur och svenska traditioner. Alltså bevara och sprida svenskheten i världen. Har du idéer och förslag på vad vi kan donera pengar till?

 

Har du synpunkter och idéer kring SWEA Bangkok och vår verksamhet? Är det något du vill förändra? Ta chansen att påverka SWEA Bangkok och vår verksamhet genom att lämna in en motion senast 22 december. Motionen, dvs ett förslag till beslut, mailar du till Anna Frummerin ([email protected])

 

Valberedningens förslag till ny styrelse för 2018 skickas med som en bilaga i detta mail.

 

Anmäl dig till årsmötet genom att maila mig: [email protected] senast den 10 januari.

 

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Önskar

SWEA Bangkoks styrelse