Villa Market bjuder på ost och vinkväll

 Villa Market bjuder på ost och vinkväll

 Vi svenskar är en mycket intressant kundgrupp för Villa Market och för att få ta del av våra tankar, bjöd Villa Market in SWEA med respektive till en ost- och vinkväll nu i lördags den 4 november. Vi var välkomna till den första Villa Market-butiken som öppnade i Bangkok för 43 år sedan på Soi 33.

Det var en mycket intressant och trevlig kväll där vi med stort engagemang gav Villa Market en bra bild av hur vi rankar Villa Market jämfört med dess konkurrenter. Vi hade också en klar bild av vad vi tycker är viktigt i vårt val av matbutik gällande produkter, priser, butikslokal, tillgänglighet, miljö, kundservice m.m.

Efteråt väntade ett bokat bord på Bella Napoli på Soi 31 där vi åt god pasta, pizza och andra italienska delikatesser med gott vin till. En riktig stämningshöjare var Mats som överraskade med musik och sång, mycket roligt och uppskattat!

Kvällen var ung och efter middagen begav sig ett stort gäng ut i nattvimlet. Först till Vanilla Sky Rooftop Bar på Compass Sky View Hotell på Soi 24 och sen vidare till den coola baren Revolucion. Två riktigt bra ställen vi starkt rekommenderar.

 

Bilder av: Susie Ogeborg, Thomas Engström & Camilla Davidsson